PKN
Protestantse Gemeente te Overschie
 
Post voor oma's en opa,s en ouderen voedselbank

Post voor oma's en opa,s en ouderen voedselbank
 
Aan het hek van de kerk hangt een speciale brievenbus. Voor post, natuurlijk. Maar voor speciale post. Ds. Blootens heeft de Overschiese scholen benaderd met de vraag of ze hun kinderen willen vragen tekeningen, kleine knutselwerkjes en kaarten te laten maken voor ouderen. Daar is volop gehoor aan gegeven. AL ruim 120 keer kwam er post in de bus. Ook volwassenen schrijven kaarten. Inmiddels hebben ouderen boven de 75 een kaart van de kerk met een speciale post erbij ontvangen. En we blijven doorgaan want er zijn nog veel meer ouderen die graag post willen ontvangen. Wil je/U meedoen: de brievenbus is geduldig!

Actie voor de Voedselbank
Veel cliënten van de voedselbank kregen afgelopen week minder voedsel dan gewoonlijk. Hier was de hamsterwoede wel erg te merken: te weinig voedsel werd gedoneerd. Hoe het de komende weken gaat moeten we nog afwachten maar om te zorgen dat er een voorraad komt waaruit geput kan worden is er de afgelopen dagen een actie gestart: bij de kerk staat  tot zaterdag van 9.00-12.00 een doos waarin potten en blikken soep/groenten, pasta en pastasaus gestopt kunnen worden.
 
terug
 
 
ANBI-gegevens
De ANBI-gegevens over de gemeente staan hier onder het menu 'Over ons'.
 
Dienst live volgen
De zondagse erediensten in de Grote Kerk zijn live te volgen op internet. Volg deze link en start de speler.
 
Kerkdienst gemist?

Klik hier om de diensten van afgelopen zondagen terug te luisteren!

Het nieuwste Kerkblad ontvangen?

Meldt u dan nu aan als (digitale) abonnee via


Agenda

De agenda voor andere gebeurtenissen in de Grote Kerk is hier te vinden.

 Etenstijd in de kerk  woensdag 11 maart. Voor meer details en opgeven zie onder Samen eten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.