PKN
Protestantse Gemeente te Overschie
 
We lossen het samen op! We lossen het samen op!

Door het emeritaat van ds. W. Koerselman en de nog lopende procedure met ds. W.M. de Boer zijn wij momenteel een gemeente zonder voorgangers. Wij zijn dankbaar dat we in dhr. Martin Padmos een kerkelijk werker hebben gevonden die ons op pastoraal gebied de komende periode bij zal staan. De beroepingscommissie heeft inmiddels een nieuwe predikant voorgedragen, die op zondag19 november in onze gemeente zal worden bevestigd. We zijn heel dankbaar dat ds. Marleen Blootens onze nieuwe predikant wordt
De kerkenraad vindt het van groot belang om voor zover dit mogelijk is, de activiteiten in de gemeente door te laten gaan ter opbouw van Christus’ gemeente in Overschie. Hieronder vindt u hierover informatie.

Het pastoraat
Aandacht voor pastoraat heeft wat de kerkenraad betreft hoge prioriteit. Mw. Tineke Pranger neemt de taak op zich om het pastoraat te coördineren. Geef het aan dhr. Padmos of mw. Pranger door als u zelf contact op prijs stelt of als u signaleert dat iemand die u kent behoefte heeft aan pastoraal bezoek. Laten we daarin allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en voor elkaar zorg dragen! Gemeente zijn doen we samen!
Ook de buurtgesprekken zullen komende winter plaatsvinden. Op een andere manier ingevuld maar het samen komen als buurt is een belangrijk deel van onze gemeente. Geef u daarvoor op bij één van de adressen hieronder vermeld.
 
Contactgegevens
Mw. M. de Hoog, 2624770/06-50970770, scriba kerkenraad
Dhr. M. Padmos, 0180-511278/06-23748751, kerkelijk werker
mw. W. Broekhuizen-Houpst Tel. 010 - 2450960
voorzitter
Mw. G.M. Pranger-van der Stap, 7528628/06-19408789, voorzitter diaconie en coördinator pastoraat
 
Andere activiteiten
We kunnen nog niet helemaal overzien of activiteiten zoals de Bijbelkringen, catechisaties ed. door zullen gaan. Informatie daarover zal in het Kerkblad en op de zondagsbulletins worden vermeld. U kunt hierover natuurlijk ook altijd kerkenraadsleden aanspreken.
 
De kerkdienst
Het belangrijkste is dat u iedere zondagmorgen de kerkklok kunt horen. En dat u zich geroepen mag weten. Want de kerkdiensten in de Grote Kerk gaan door. Laten we juist in deze vacaturetijd op zondagmorgen trouw zijn en elkaar zo bemoedigen op de weg van het geloof.
 
Met hartelijke groet namens de kerkenraad,
Monique de Hoog, scriba

terug
 
 
ANBI-gegevens
De ANBI-gegevens over de gemeente staan hier onder het menu 'Over ons'.
 
Facebook

De Grote Kerk is ook op Facebook te vinden. Ga naar onze pagina en klik op de knop 'vind ik leuk' om op de hoogte te blijven van nieuws rondom de Grote Kerk en de Protestantse Gemeente te Overschie.
 
Dienst live volgen
De zondagse erediensten in de Grote Kerk zijn live te volgen op internet. Volg deze link en start de speler.
 
Kerkdienst gemist?

Klik hier om de diensten van afgelopen zondagen terug te luisteren!

Het nieuwste Kerkblad ontvangen?

Meldt u dan nu aan als (digitale) abonnee via


Agenda

De agenda voor andere gebeurtenissen in de Grote Kerk is hier te vinden.

Op 13 juni is het weer Etenstijd in de kerk. Voor meer details en opgeven zie onder Samen eten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.