Protestantse Gemeente te Overschie

Hemelvaartsdag kerkdienst Hemelvaartsdag kerkdienst

Hierbij ontvangt u in de bijlage de orde van dienst voor Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei. Deze dienst wordt uitgezonden vanuit de Fonteinkerk en begint om 09:45 uur.
U kunt de dienst bekijken en beluisteren via de website van de Oranjekerk. Links ziet u een wit blokje 'Agenda' daaronder staat in rode letters de dienst aangegeven. Klik daarop en u wordt vanzelf naar de uitzending vanuit de Fonteinkerk geleid.
Wij wensen u een gezegende dienst
De liturgie vind u onder downloads links op dewebsite pagina van de.Grote Kerk Overschie.

Met vriendelijke groeten,
namens de kerkenraad,

Ds Dick Pranger

ANBI-gegevens
De ANBI-gegevens over de gemeente staan hier onder het menu 'Over ons'.

Dienst live volgen
De zondagse erediensten in de Grote Kerk zijn live te volgen op internet. Volg deze link en start de speler.

Kerkdienst gemist?

Klik hier om de diensten van afgelopen zondagen terug te luisteren!

Het nieuwste Kerkblad ontvangen?

Meldt u dan nu aan als (digitale) abonnee via kerkblad@grotekerkoverschie.nl

De agenda voor andere gebeurtenissen in de Grote Kerk is hier te vinden.

Etenstijd in de kerk . Voor meer details en opgeven zie onder Samen eten.